Star Ocean: The Last Hope: Napra pontos európai megjelenés

2009. április 29.
1.7041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Square Enix napra pontos, végleges megjelenési dátummal látta el a Star Ocean: The Last Hope európai verzióját, elő a noteszekkel.

A Japánban és Amerikában az év második havában megjelent sci-fi szerepjáték az első darab a sorozatban, amely a kurrens generáció egyik képviselőjén tette tiszteletét, nevezetesen a redmondi konzolmasinán, Xbox 360-on. A tri-Ace produkciója egy erős 78 pontos Metacritic átlaggal büszkélkedhet.


A végleges, napra pontos, európai megjelenési dátum június ötödike, ekkor végre befut a PAL verzió is, így ha még nem importáltál amerikai változatot és kedveled a japán szerepjátékokat, fontos nap lehet a számodra, ikszelj a naptáradban. A Star Ocean: The Last Hope alkotóinak következő produkciója már multiplatform leosztásban érkezik majd és a megszokottakkal ellentétben nem a Square Enix, hanem a Sega vette a szárnyai alá a szintén RPG műfajban fogant, ígéretes anyagot. Az End Of Eternity még nem kapott pontos megjelenési dátumot, ezzel szemben a Csillag Óceán negyedik felvonása egy nappal a los angeles-i E3 után éri el az öreg kontinens partjait. Ez is kipipálva.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja