Star Ocean 2 Second Evolution: Megnyílt a hivatalos honlap

2008. február 01.
2.5061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A japánok a világ egyik legnagyobb RPG rajongói és egyben alkotói, amit mi sem bizonyít jobban, mint, hogy a legmeghatározóbb konzolos alapművek szinte kivétel nélkül a távolkeleti felkelő nap országából eredeznek.

Elég csak a Final Fantasy, Dragon Quest, Star Ocean trióra gondolnunk és máris láthatjuk, hogy bizony a J-RPG műfaj meghatározó képességekkel bír világszerte. A mainstream vonaltól kissé távolabb eső Star Ocean a sci-fi világával sokakat ejtett rabul világszerte.

A Square-Enix ma be is jelentette a PlayStation Portable-re érkező Star Ocean 2 Second Evolution pntos érkezését, mely az 1998-ban PlayStation-re kiadott Star Ocean: The Second Story újragondolása lesz. Komolyabb változásokkal és persze az elengedhetetlen tartalmi bővítésekkel, mint például az új helyszínek, animációk, karakter design-ok és a szinkron hang megléte. Az RPG óriás Square-Enix konkrét megjelenési dátummal és árszabással állt a nyilvánosság elé. A japán barátaink április 2.-ától pakolhatják kosarakba a produktumot 4800 Yen-es árcímkével.

Aki pedig előrendeli a játékot, az egy ajándék DVD-vel is gazdagabb lesz, melyen megtekinthető többek között a Star Ocean 4 promociós felvétele is. Sajnos egyelőre más régiókban való megjelenésről nem esett szó, de amint megtudunk valamit, azonnal leközöljük. Megnyílt a játék hivatalos honlapja is, ami mától látogatható. Bár a kanjik világában kevésbé jártas érdeklődőknek nem fog túlságosan informatív lenni a belépés.

Star Ocean 2 Second Evolution
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljamarco profilja