Stargate Worlds: Folytatódik a munka

2009. augusztus 24.
1.9341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Stargate Worlds MMORPG bejelentését hatalmas érdeklődés fogadta, ugyanis egy olyan népszerű univerzumot szerettek volna feldolgozni az illetékesek, amelyre biztosan lenne, nem is kicsi érdeklődés.

Mikor megindultak a fejlesztések, és befutottak az első látnivalók, bizony még jobban örültünk a projektnek, azonban az utóbbi egy-két hónapban egyre szomorúbb hírek érkeztek a játékról, ugyanis a gazdasági válság miatt az illetékes cég (Cheyenne Mountain Entertainment) fizetésképtelenné vált, és új befektetőket keresett.

Szerencsére nagyon könnyen és viszonylag hamar meg is találták a pénzforrásokat, így a hivatalos közlemények szerint a Stargate Worlds masszívan többjátékos alkotás fejlesztési munkálatai nem fognak leállni, a mögöttes cég ugyanis újra fizetőképes, tehát nem csak adósságait, hanem a dolgozók bérét is képes finanszírozni. Reméljük, hogy ez az állapot nem átmeneti lesz, hanem állandósul, bár feltehetően egy kis késés majd érzékelhető lesz, igaz, a jelen álláspont szerint az Unreal Engine 3-at használó Stargate Worlds még mindig 2009-es megjelenési időponttal rendelkezik. Várjuk a továbbiakat!
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja