Stargate Resistance: Megjelenési dátum és videó

2010. január 31.
3.2521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Stargate Resistance léte önmagában egy megdöbbentő dolog, hiszen a mögötte álló Firesky, Cheyenne Mountain Entertainment kettősnek bőven van még munkája az évekkel korábban bejelentett Stargate Worlds MMORPG-n is.
 

Mindez azonban nem akadályozta meg őket abban, hogy december elején közöljék a nagyérdeművel, hogy ujjgyakorlatként készítenek egy multiplayerre kihegyezett TPS-t, a címszereplő Stargate Resistance-t. Úgy tűnik, a különösebb mélységek nélküli akciójátékok jobban fekszenek a srácoknak, ugyanis a minap örömmel kiáltották világgá, hogy február 10-én már kapható lesz az "első PC-s Stargate-shooter".

Természetesen már előrendelhető is az alkotás, méghozzá a Direct2Drive oldalán, ahol 19,95 dollárt kérnek érte, ami egy teljesen új játék esetében két dolgot jelenthet: független fejlesztők kis pénzből összerakott terméke, teli ötletekkel, a másik eshetőség pedig az, hogy a készítők pontosan tudják, hogy nem első kategóriás produktumot hoztak össze, de legalább nem is kérnek érte annyit. A Stargate Resistance-t inkább az utóbbi kategóriába lehet sorolni, és sajnos a frissen kiadott videó is ezt erősíti. Persze 40 másodperc alapján botorság bármilyen következtetést is levonni, de ebben az esetben sajnos nem vagyunk optimisták. Szerencsére a kérdések megválaszolására már csak 10 napot kell várnunk, bízzunk benne, hogy a stúdiók nem lőtték még el az összes puskaporukat.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
4 hozzászólás

marco

11 éve, 10 hónapja és 25 napja

szita2 írta:
Na végre már alig vártam.Éppen itt volt az ideje hogy kiadjanak egy stargate játékot bármilyen legyen is az.
Szívemből szóltál!

válasz erre

szita2

11 éve, 10 hónapja és 25 napja

Na végre már alig vártam.Éppen itt volt az ideje hogy kiadjanak egy stargate játékot bármilyen legyen is az.

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 25 napja

nem rossz ez, én imádom az ilyen tpseket

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profilja