Starfield címmel egy nyitott világú sci-fi játékot jelent be a Bethesda az E3-on?

2017. június 06.
5.3011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy tűnik, hogy idő előtt sikerült kiszivárognia a Bethesda egyik nagy E3-as bejelentésének, a 4chan egyik felhasználója ugyanis belsős forrásokra hivatkozva egy ígéretes, nyitott világú sci-fi játék hírét hozta nyilvánosságra.

A Starfield címre keresztelt alkotás állítólag a Fallout nyomdokain halad majd, érdekessége pedig az, hogy már a Fallout 3 idején készült, akkor korai stádiumban volt, és teljes értékű produkcióvá csak azt követően lépett, hogy az alkotók végeztek a Fallout 4 DLC csomagjaival.

A Starfield állítólag a Fallout univerzumban játszódik majd, de egy sokkal távolabbi jövőben, ahol a különféle fajok már ismerik az űrutazást, ezáltal lehetőségünk nyílik majd benne véletlenszerűen generált világok felfedezésére.

A Starfield név egyébiránt nem újdonság a Bethesda rajongóinak, a Zenimax ugyanis egy évvel ezelőtt jegyeztette be a nevet hivatalosan, és úgy tűnik, hogy most végre hivatalosan is megismerhetjük majd.

A Bethesda egyébiránt egy rövidke kis kedvcsinálóval is meglepett minket a közelgő E3 alkalmából, de ebben még nyilván utalás szintjén sem hallhattunk a Starfield leleplezéséről.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 22 napja

Nocsak-nocsak, a nyílt világ is, meg a sci-fi jelleg is jól hangzik.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja