Starcraft Online?

2008. február 02.
1.8801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Dübörög az MMO mánia.

Egymásra licitálva igyekeznek a kiadók meglovagolni a trendet, és egyre másra jönnek a különböző témájú online RPG-k. Nemrég napvilágot látott egy olyan pletyka, mely szerint a Starcraft sem kerülheti el a sorsát, és egy készülő MMORPG végett nyerhetünk hamarosan betekintést a népszerű játék birodalmába. Lehet, hogy a hír kacsa, de belegondolva logikus lépésnek tűnhetne a Blizzard részéről a Starcraft Online RPG megjelentetése.

Azt is belekalkulálva, hogy hamarosan érkezik a Starcraft második része, mely minden bizonnyal nagyot szól majd pedig egyenesen kihagyott ziccer lenne nem szerepjátékosítani a játék licenszét, elvégre is egy sikeres Starcraft II komoly hátszelet adhatna az RPG-nek. Mindenesetre a Blizzard tulajdonosai valószínűleg nem jutnak a szegényházba, hiszen a WOW csillagászati összegeket hozott a konyhára.

A pletykát elindító portál tudni véli, hogy a Blizzard máris szerződést kötött egy kínai céggel, amelynek feladata a szerverhálózat kialakítása lenne Ázsiában. A másik érv szerint a Blizzard elvette a Diablo MMO ötletét, mivel az házon belüli konkurenciát jelenthetne a World of Warcraft-nak a két játék hasonszőrűsége miatt. Szóval a Diablo biztosan nem, a Starcraft viszont igen. Állítólag...
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja