StarCraft II: Több mint 200.000 aláírás a LAN mellett

2009. október 20.
1.6681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha a játékosok szóba elegyednek egymás között, és a beszélgetés témájaként terítékre kerül a StarCraft II, minden kétséget kizáróan elég hamar felvetődik a LAN játéklehetőség, hiszen az alkotás neve szinte összefonódott a stratégiák szerelmeseinek körében ezzel a kifejezéssel.

Éppen ezért lehetett nyilvánvaló sokak számára a Blizzard bejelentése után, hogy rajongók ezrei fognak fellázadni az ellen a nyilatkozat ellen, miszerint a játékból kiveszik a LAN módot, és az egészet felváltja a Battle.net 2.0. Ez a Blizz szerint nem jelenti azt, hogy a LAN-hoz hasonló élmény elveszik a játékból, azonban az tény, hogy kelleni fog hozzá az előbb említett belsős szolgáltatás, amit egyszerűen nem tudtak elfogadni a rajongók.

Ennek pedig már a kijelentés után néhány órával hangot is adtak, útjára indult egy petíció, amely a háttérben szépen és lassan növögetett, mígnem a mai napon érkezett a jelentés, az aláírók száma túllépte a 200.000 főt. Jelen pillanatokban ez a szám már újabb 13.000 aláíróval gazdagodott, ezt pedig a Blizzard még mindig nem kommentálta, pedig ha ennyi fanatikus nem vásárolja meg a játékot, talán a fejlesztés is teljesen felesleges volt. Nyilván hamarosan azért kapunk valami választ az illetékesektől, hiszen 200.000 ember, az mégis 200.000 ember.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások