StarCraft II: Pillanatfelvételek a mindennapok forgatagáról

2008. december 27.
1.8371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Nem, sajnos továbbra sem tudunk megörvendeztetni benneteket a StarCraft II pontos megjelenési dátumával.

Ezt az információt addig nem kürtölik világgá a Blizzard főhadiszállásán tevékenykedő jóemberek, amíg nem biztosak benne, és ez az állapot egyelőre még nem áll fenn. Azonban az említett nénik és bácsik voltak olyan kedvesek, hogy 3 darab friss screenshotot tettek közzé, szívünk fájdalmának enyhítésére vagy éppen növelésére.

A 3 kép 3 különböző vidéken dúló csatát ábrázol, talán ezzel is a tudtunkra akarják adni, hogy a változatossággal - ilyen tekintetben - nem lesznek problémák. Ezenkívül komolyabb észrevételeket nem tehetünk, az ábrázolt eseményeket láttuk már párszor: fegyverek dördülnek el, minek következtében érző lények és gépek hullnak földre. Mindennapos történések a StarCraft borongós, reménytelen világában, ahol mindenki elsősorban azért küzd, hogy megélje a másnapot.

Az első epizódban Jim Raynor és a Terran seregek irányítását kapjuk kezeink közé, a küldetéssorozat pedig a Wings of Liberty címet viseli. A seregeinket a feladatok végrehajtásáért bezsebelt pénzből tápolhatjuk. A később érkező Zerg kampány Heart of the Swarm név alatt fog futni, központi alakja Kerrigan, akit RPG-szerűen fejleszthetünk is a missziók során. Az utolsó részben, a Legacy of the Void Protoss történetfüzérben pedig diplomáciai és politikai képességeinket is meg kell csillogtatnunk a győzelem érdekében.

StarCraft II: Pillanatfelvételek a mindennapok forgatagáról - 2. kép


StarCraft II: Pillanatfelvételek a mindennapok forgatagáról - 3. kép


StarCraft II: Pillanatfelvételek a mindennapok forgatagáról - 4. kép

nincs még hozzászólás

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaManiac profiljaMarduk profiljaWickedSick profilja