StarCraft II: Megjelenése után kap 3D támogatást

2010. július 05.
1.5741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tombol a mozgásérzékelős technológiák, valamint a 3D forradalma, aminek következtében nem lepődünk meg, hogy a hónap végén már érkező StarCraft II is fel lesz szerelkezve az egyik ilyen eshetőséggel.

Mivel PC-re konkrétan nincs még mozgásérzékelős kütyü, könnyen kitalálható, hogy térhatású támogatással vérteződik fel a Blizzard sikervárományosa, ám téved az, aki úgy hiszi, már alapjáraton tartalmazni fogja ezt a lehetőséget. Azt ugyanis csak egy későbbi időpontban, egy frissítés formájában kapja meg a program.

Minderről a StarCraft II produkciós igazgatója, Chris Sigaty beszélt az IGN munkatársának Szöulban, aki elárulta, hogy az anti-aliasingot első körben nem támogatja majd az alkotás, mint ahogyan a 3D-t sem. A megjelenést követő hónapokban azonban tapaszokkal mindent a helyére tesznek, így többek között a megfelelő monitorral, és az arra alkalmas Nvidia kártyával rendelkezők térhatásban is átélhetik a nagy kalandokat. Hogy pontosan mikorra várható a lehetőség integrálása, egyelőre kérdéses, de a StarCraft II július 27-én érkezik.
4 hozzászólás

atrox

14 éve, 11 hónapja és 21 napja

Milyen monitor és video kártya támogatja ezt??meglepett smiley

válasz erre

Gerbo

14 éve, 11 hónapja és 22 napja

Azért azt az anti-aliasingot berakhatták volna megjelenés előtt nyelvnyújtó smiley mosolygó smiley

válasz erre

skyman

14 éve, 11 hónapja és 22 napja

Hát remélem, hogy ez a 3D-és mozgalom hatására, mostmár minden játéknál fogjuk látni ezeket a jelzőketröhögő smiley

válasz erre

Gerbo

14 éve, 11 hónapja és 22 napja

"aki elárulta, hogy az anti-aliasingot első körben nem támogatja" Mekkora lol... és ezen kotlottak a Bliz-sek ? röhögő smiley röhej.. már elnézést. amúgy is full olyan lett , mint az egy alig van benne újítás.. max annyi amit 1 nap alatt beprogramoztak... amúgy cask egy grafikailag feltúrbózott első rész... és van pofájuk ennyi év fejlesztés után anti analising nélkül kiadni ?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja