StarCraft II csak jövőre

2008. június 30.
2.2831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Megszokhattuk már, hogy a videojáték-iparban mindennaposak a csúszások, az előre bejelentett határidők csak amolyan útmutatóként használhatóak.

Nem meglepő módon itt egy újabb példa, amely ezt az elméletet bizonyítja. Igaz, hogy a StarCraft II-nek eddig nem tűztek ki konkrét megjelenési időpontot, de a nyilatkozatokból és a trailerekből arra lehetett következtetni, hogy még idén, pontosabban december 3-án kezünkbe vehetjük a végleges változatot.

Sokan azt várták, hogy a múlt szombati Blizzard rendezvényen, a Worldwide Invitationalen ezt a dátumot hivatalosan be is jelentik. Ezeket az álmokat törte össze Rob Pardo, a cég ügyvezető igazgatóhelyettese egy elegáns nyilatkozattal.

Fent nevezett úriember azt találta mondani a megdöbbent médiának, hogy "még csak a kampány kidolgozásának harmadánál" tartanak, és jelenleg gőzerővel a "sztori struktúrájának és az átvezető animációknak a véglegesítésére" koncentrálnak, ezért nagyon nem valószínű, hogy még idén ki bírják hozni a játékot.

Sajnos úgy néz ki tehát, hogy más karácsonyi ajándék után kell néznünk, de inkább munkálkodjanak rajta pár hónappal többet, mint hogy egy félkész alkotással kelljen szenvednünk. Az interjú pozitívuma, hogy Pardo kijelentette: a PC-s és a Maces változat egyszerre kész lesz, így az Apple gépekkel felvértezett játékosok is időben belevethetik magukat a kalandokba.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja