Starcraft II Colossus webcamera

2008. július 30.
2.1691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hát mit ne mondjak a Blizzard egyre érdekesebb marketingfogásokat agyal ki! Nem kell a szomszédba menniük egy kis segítségért, ugyanis most a Philips jóvoltából nem mást agyaltak ki, minthogy a nemrégiben bejelentett új Starcraft egységből, a Colossus-ból egy webcamerát csináljanak.

Nooormális? Mindenesetre jópofa nagyon! Bár az kétséges, hogy a Philips vagy a Blizzard ötlete volt, a vér-fanatikus Starcraft rajongók biztosan rákapnak majd a groteszken pók-alakú webcamerára!

A bluetooth-on keresztül kapcsolódó kis kameráról egyenlőre még nem sok hírt tudtunk meg, szinte csak a kinézetét és azt az apró érdekességet, hogy a kamera mozog, he-he. Na persze nem fog futkozni nekünk a monitoron, hanem csak a lábak és a test között elhelyezkedő kis gömb segítségével mozdul majdnem minden szögben. Gondolom kézzel irányíthatjuk nem egy motor segítségével, mert az már nem lenne egy olcsó megoldás. Még nem jelentették be hivatalosan mikortól fognak ezek a kis izék a boltok polcain "futkorászni" a nagy parádé akkor lenne, ha a Starcraft II megjelenésének napján. Kíváncsi leszek mikor lesz Diablo csillár vagy WoW ventillátor, he-he-he.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 24 napja

Nekem nem jön be, kicsit csúnyácska röhögő smiley Persze a SC rajongóknak relikvia lesz mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja