StarCraft II: 100.000 aláírás a LAN-petíción

2009. augusztus 17.
1.8101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Talán most érkezett el az a pillanat, amikor a Blizzard elgondolkodik eddigi döntésein, és megszívleli a rajongók kéréseit.

Hogy mi történt? Csupán annyi, hogy a StarCraft II LAN-talanítása ellen indított petíciónak immáron több, mint 100.000 aláírása van, ez az adat pedig olyan arányban hízik még ezekben a percekben is, hogy hamarosan talán plusz tízezret is hozzáírhatunk ehhez a nem éppen csekély számhoz. Úgy látszik tehát, hogy a rajongók nagyon szívükön viselik a StarCraft II LAN-ját, a nagy kérdés csak az, hogy a Blizzard mit szól a petícióhoz?!

Röviden-tömören, nem tudni. Ők ugyanis nem kommentálták egyelőre a 100.000 aláírást, még a petíció indulása után nem sokkal szerettek volna megnyugtatni minket (sikertelenül), hogy bizony a Battle.net 2.0 segítségével hasonló játékmenetben lesz részünk, mintha LAN-ban játszanánk. A fanatikusok ezt természetesen egyből elítélték, ellenezték vagy éppen el sem hitték, így a Blizzard talán jelen esetben csak annyit tesz, hogy vár, és ha egy olyan számot ér el a petíció, amelyet már nem igazán szeretnének látni, megadják magukat. Várjuk a továbbiakat!

StarCraft II LAN petíció
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 14 napja

Egy csipszes-sörös-üdítős LAN-partinál nincs jobb a haverokkal... pláne egy 4 személyes sátorban nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja