StarCraft II: Heart of the Swarm - Befutottak az első értékelések

2013. március 20.
1.6151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Március 12-én, vagyis pontosan egy héttel ezelőtt hivatalosan is elstartolt a StarCraft II: Heart of the Swarm, de mivel a Blizzard nem szolgáltatott idő előtti tesztpéldányokat a sajtónak, ezért csak a mai napon kezdtek el szállingózni róla az első értékelések.

Ezek alapján a várt eredményeket kaptuk, hiszen a maximális pontszámok mellett az eddigi legrosszabb érték a nyolcvan százalék lett - azt is csak két magazin merte kiróni - így kijelenthető, hogy a Blizzard ismét nagyot alkotott a StarCraft név alatt.

Az eddigi pontszámok alapján egyébiránt átlagosan 90-95 százalékon áll a játék, ami nagyszerű teljesítmény, de ne feledjétek, hogy hamarosan mi is közzétesszük StarCraft II: Heart of the Swarm játéktesztünket, amiből saját véleményünket is megtudhatjátok a végeredményről. Addig is a külföldi lapok pontszámai:

GiantBomb - 5/5
Machinima - 9.5/10
Destructoid - 9/10
Eurogamer - 9/10
Videogamer - 9/10
GamesRadar - 4.5/5
Edge - 9/10
Game Informer - 8.75/10
IGN - 8.6/10
GameTrailers - 8.5/10
The Escapist - 4/5
GamesBeat - 80/100
Joystiq - 4/5
Metro - 8/10
Guardian - 4/5
StarCraft II: Heart of the Swarm, de mivel a Blizzard nem szolgáltatott idő előtti tesztpéldányokat a sajtónak, ezért csak a mai napon kezdtek el szállingózni róla az első értékelések.'>
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 13 napja

pfff, a blizzard jatekok olyan mint pl az iphone, minden pozitiv velemeny meg van veve, aki viszont nem az meg bemagyrazza maganak, hogy jobb mint barmelyik masik termek/jatek. Ez egy sima remake, ami meg csak nem is nez ki jol, (atvezetoket leszamitva). Tetejeben egy ****os jatekot harom fele darabolnak, hogy mindezt masfelszoros aron haromszor elsussek, a nep meg eszi.. jaj istenemm butul a vilag.

válasz erre

csirkee

12 éve, 13 napja

szép kis pontokat kapott

válasz erre

Vendég

12 éve, 13 napja

Na az szép!meglepett smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 13 napja

Várható volt hogy ilyen jó lesz! Kíváncsian várom a tesztet!mosolygó smiley

válasz erre
StarCraft II: Heart of the Swarm
9.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja