Star Wars: The Force Unleashed II: Az Endor bolygó vár ránk a következő DLC-ben

2010. november 19.
5.2631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei év egyik legjobban várt videojátékai között egyértelműen helyet kapott a Star Wars: The Force Unleashed II, ami a jól sikerült első rész után a kritikusok szerint egy apró lépést jelentett, de nem előre, hanem hátra.

Ez nyilván nem fogja meggátolni a programot abban, hogy a fanatikusok sikerre vigyék, a Star Wars névvel ugyanis még a rozsdás vascső is eladható, persze, hogy ne érje szó a ház elejét, azért az illetékesek is igyekeznek kitenni magukért, az idei évben megjelenő letölthető tartalomba például számtalan jó pofa dolgot csomagolnak majd.

Gio Corsi, a LucasArts szingapúri divíziójának vezére szerint ugyanis olyan kiváló dolgok lesznek az egyelőre még név nélküli kiegészítésben, mint az Endor bolygó, ahol természetesen az Ewokokkal is meggyűlik majd a bajunk, a kis szőrős lények ugyanis megjelennek a játékban, ám az egyelőre még nem tisztázott, hogy szövetségesként vagy ellenségként. Arra viszont már mérget vehetünk, hogy a sorozat első részében megismert Hoth bónusz misszióhoz hasonló végtelen sztorivonal jellemzi majd a bővítményt, így tehát Starkiller kalandjai korántsem zárultak még le a The End felirat felcsillanása után. A DLC egyelőre pontosítatlan megjelenési dátummal rendelkezik, de biztosra vehetjük, hogy még idén megérkezik hozzánk.
Star Wars: The Force Unleashed II, ami a jól sikerült első rész után a kritikusok szerint egy apró lépést jelentett, de nem előre, hanem hátra.'>
3 hozzászólás

DNS

14 éve, 6 hónapja és 6 napja

Sajnos ez a program legalább annyira bosszantó, mint amennyire élvezetesmeglepődött smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 6 hónapja és 6 napja

Gondolom nem ingyenes lesz, de azért jól hangzik.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 6 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

Star Wars: The Force Unleashed II
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaManiac profilja