Star Wars Battlefront 3 fájlokat találtak az Operation Raccoon City lemezein?

2012. április 03.
1.8671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mondhatni hihetetlen pletykák láttak napvilágot néhány perccel ezelőtt egy régóta készülő legenda legújabb epizódjáról, történetesen a Star Wars Battlefront 3-ról, amelyet néhány 2010-ben felmerült szóbeszéd szerint az a Slant Six Games készít, akik a közelmúltban megjelentették a legújabb Resident Evil videojátékot, az Operation Raccoon City-t.

A szóbeszédeknek azóta sem sikerült alapot kerítenünk, a BetaGames fórumára azonban a minap felkerült egy információ, miszerint többen is megtaláltak néhány Star Wars Battlefront 3 fájlt az Operation Raccoon City lemezein.

A legtöbb szemtanú szerint a játék lemezén megtalálható, vélhetően csak véletlenül rajta felejtett és a program által nem használt fájlok néhány töltőképernyőt ábrázolnak, amelyek egy klasszikus Star Wars helyszínhez, a Hoth-hoz készültek.

Információink szerint a lemezen a rajongók további textúrákat is felfedezhettek, amelyek Luke Skywalkert ábrázolják sajátos A-Wing pilótaruhájában a "Birodalom visszavág" nyitójelenetéből.

A fájlok egy egyszerű "Luke" nevű mappában szerepelnek az Operation Raccoon City lemezein, de mi egyelőre nem ellenőriztük mindennek igazát, mint ahogyan azt sem tudjuk, hogy miképpen, de leginkább milyen célból kerülhettek egy Star Wars játék fájljai a legújabb Resident Evil korongjára.
8 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 napja

DEGÁÁÁÁZ!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 napja

Ez nagyon cinkes!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 napja

100% hogy direkt hagyták rajta!

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 napja

A bénák.röhögő smiley

válasz erre

gymtonic74

13 éve, 9 napja

Most aztán fellendülhetnek a Rakott Sziti eladásai. Zseniális marketing húzás. Azt is el tudom képzelni, hogy direkt rajta hagyták. Maguknak nem ártanak vele, viszont figyelem felkeltésnek jó. Sokan kiváncsiak lehetnek, akiknek eszük ágában nem volt eddig megvenni, ezt a nonstop lövés gomb nyomogató cuccost.

válasz erre

marco

13 éve, 9 napja

Ennek én is utánajárok.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 napja

csak a pc-s lemezen lehet rajta? este a boxoson megnezem en isröhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 napja

Na ezt megsasolom este!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja