Star Citizen: videón a Dogfighting Module

2013. december 22.
2.0811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Az Imperium Games csapata néhány napja közölte a szomorú hírt a rajongókkal, miszerint nem tudtak határidőre elkészülni a Star Citizen többjátékos komponensének kipróbálható verziójával, így a megjelenést néhány hónappal elhalasztották, cserébe viszont kaptunk egy tartalmas videóelőzetest.

Az 52 perces felvételen tehát a Dogfighting Module korai alfa verzióját láthatjuk mozgásban, amellyel a - felvételt leszámítva - nem fogunk többé találkozni, a fejlesztők szerint ugyanis nincs olyan állapotban az anyag, hogy a játékosok kezébe adják.

Aggodalomra azonban semmi okunk, az Imperium Games minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a feltuningolt alfa verzió mihamarabb a támogatók gépén landoljon. A tartalmas anyag alább tekinthető meg, az esetlegesen előforduló kisebb-nagyobb hibák pedig természetesen a korai alfának tudhatóak be.

#tv#
Star Citizen többjátékos komponensének kipróbálható verziójával, így a megjelenést néhány hónappal elhalasztották, cserébe viszont kaptunk egy tartalmas videóelőzetest.'>
4 hozzászólás

fantis6

10 éve, 7 hónapja és 18 napja

kicsit hosszú vidi lett röhögő smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 1 hónapja és 24 napja

Én csak beletekergettem, mert annyira nekem nem érdekes, hogy 1 órát itt üljek. Egyébként egészen jól néz ki, ha még idő kell, akkor idő kel, nincs mese.

válasz erre

LolZ

11 éve, 1 hónapja és 24 napja

csirkee írta:
52 perces felvétel wow
Nem gyenge.röhögő smiley

válasz erre

csirkee

11 éve, 1 hónapja és 25 napja

52 perces felvétel wow

válasz erre
Star Citizen
19.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja