Star Citizen: ismét csúszik a Dogfighting Module

2014. május 29.
1.9971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Rossz hírt közölt a Star Citizen rajongóival Chris Roberts, a játék alkotója, kiderült ugyanis, hogy a támogatóknak korábban beígért Dogfighting Module még mindig nem áll készen a megjelenésre.

A csapat legújabb közleményéből megtudhatjuk, hogy ismét csúszik a Dogfighting Module megjelenése, ennek pedig egyszerűen az az oka, hogy a játékon bőven van még mit csiszolni. Roberts két főbb hibát emelt ki:

A játék mostani verziójában két olyan súlyos hiba is található, ami lényegében megakadályozza, hogy a program bárkinél is működjön. Emellett legalább féltucat egyéb probléma is javításra vár.

A csapat tehát szerencsére a hibák orvoslása mellett döntött, így habár már másodjára kerül elnapolásra a premier, de legalább egy működő verziót kapnak kézhez a játék egykori támogatói. A megjelenés pontos dátumáról nem érkeztek újabb infók, Roberts mindössze annyit árult el, hogy elég közel járnak a modul befejezéséhez.
Star Citizen rajongóival Chris Roberts, a játék alkotója, kiderült ugyanis, hogy a támogatóknak korábban beígért Dogfighting Module még mindig nem áll készen a megjelenésre.'>
3 hozzászólás

jezzahun

10 éve, 8 hónapja és 27 napja

Az jó hogy úgy adnak ki egy játékot hogy tele van hibával.. tökéletes meglátás...

válasz erre

kylx

10 éve, 9 hónapja

ennyiért nehogy bugos játékot dobjanak ki mosolygó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 9 hónapja

Ha ennyire problémás a cucc, akkor még jó, hogy kijavítják.

válasz erre
Star Citizen
19.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja