Star Wars rajongóknak készített grafikus kártyát az Nvidia

2017. november 08.
4.0811
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Nvidia bejelentette legújabb, Titan XP Collector's Edition grafikus kártyáit, melyekkel nem egy hardveresen túlhajtott, hanem egy külsőleg felturbózott GPU-t kínálnak, méghozzá elsődlegesen a Star Wars-sorozat rajongóinak.

Az új kártya ezáltal a hardver tekintetében a Titan XP-re alapoz, színeivel pedig a Galaktikus Birodalom és a Jedi Rend előtt kíván tisztelegni a megjelenés tekintetében, ezáltal kétféle változatban, eltérő borítással és színekkel kaparinthatjuk meg piros és zöld világítással, a ventilátor középrészén megtalálható eltérő jelöléssel.

A kártyák egyébiránt 1200 dollárba kerülnek majd - ez több mint 300 ezer forint -, és november 17-től juthatunk hozzá az Nvidia honlapján keresztül, ahol Nvidia Titan XP Jedi Order Edition és Nvidia Titan XP Galactic Empire Edition név alatt kell keresnünk a szépségeket.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

WarriorAutobot

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ezt nem nekem csinálták!

válasz erre

totyak

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Szerintem ezzel a húzással csak nevetségessé teszik magukat. Nem értem hogy jön össze a kettő, meg a dizájnolást sem vitték túlzásba.

válasz erre

Xelosz

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

lenne rá money-m be is neveznék de csak azért mert Star Wars. amúgy felesleges nekem egy Titan vagy 2

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaWarriorAutobot profiljaImperator profiljaFáraó profiljaLaci721 profiljagery1113 profiljarDAVE profiljabartai profiljaPixelhexer89 profiljaManiac profiljaWickedSick profiljaGargameth profilja