Star Wars rajongóknak készített grafikus kártyát az Nvidia

2017. november 08.
4.1941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Nvidia bejelentette legújabb, Titan XP Collector's Edition grafikus kártyáit, melyekkel nem egy hardveresen túlhajtott, hanem egy külsőleg felturbózott GPU-t kínálnak, méghozzá elsődlegesen a Star Wars-sorozat rajongóinak.

Az új kártya ezáltal a hardver tekintetében a Titan XP-re alapoz, színeivel pedig a Galaktikus Birodalom és a Jedi Rend előtt kíván tisztelegni a megjelenés tekintetében, ezáltal kétféle változatban, eltérő borítással és színekkel kaparinthatjuk meg piros és zöld világítással, a ventilátor középrészén megtalálható eltérő jelöléssel.

A kártyák egyébiránt 1200 dollárba kerülnek majd - ez több mint 300 ezer forint -, és november 17-től juthatunk hozzá az Nvidia honlapján keresztül, ahol Nvidia Titan XP Jedi Order Edition és Nvidia Titan XP Galactic Empire Edition név alatt kell keresnünk a szépségeket.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 5 hónapja és 26 napja

Ezt nem nekem csinálták!

válasz erre

totyak

1 éve, 5 hónapja és 27 napja

Szerintem ezzel a húzással csak nevetségessé teszik magukat. Nem értem hogy jön össze a kettő, meg a dizájnolást sem vitték túlzásba.

válasz erre

Xelosz

1 éve, 5 hónapja és 27 napja

lenne rá money-m be is neveznék de csak azért mert Star Wars. amúgy felesleges nekem egy Titan vagy 2

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaHellblade profiljadedikiraly007 profiljaMarduk profiljaM.O.R.P.H. profiljaImperator profiljagery1113 profiljarDAVE profilja