Star Wars fanatikusoknak készült az új Chrome bővítmény

2015. november 25.
1.9271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Star Wars filmek óriási kultusznak örvendenek szerte a világon, a rajongók pedig már alig várják, hogy az első új rész a mozikba kerüljön.

Erre decemberben kerül sor, addig azonban egyre több információ érkezik hivatalos és nem hivatalos forrásokból. Az elmúlt hetek során kikerült anyagokból derült már fény régi-új szereplőre, születtek már összeesküvés-elméletek és sokan nem szeretnének már semmi újat megtudni a film megnézéséig.

Mivel napjaink leggyakoribb információforrása az internet, ezért a Star Wars kapcsán felbukkant online információktól kell távol tartanunk magunkat akkor, ha december közepén szeretnénk még ütősebb élményt. A Google Chrome-hoz készült Star Wars Spoiler Blocker pont ezt a célt szolgálja, hiszen a betöltés előtt megvizsgálja az adott oldalt és ha említést talál a Star Wars univerzumot illetően, akkor azt jelzi nekünk és eldönthetjük, hogy szeretnénk e továbblépni az oldalra.
5 hozzászólás

totyak

9 éve, 1 hónapja és 12 napja

Akkor ez folyton dobálja majd a figyelmeztető üzeneteket, mert szinte mindenhol meg van említve vagy a film, vagy a játék.

válasz erre

Imperator

9 éve, 1 hónapja és 12 napja

Firefoxot használok.

válasz erre

Scoo

9 éve, 1 hónapja és 13 napja

Telepítve mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

9 éve, 1 hónapja és 13 napja

Mekkora ötlet! röhögő smiley

válasz erre

WillThaWheel

9 éve, 1 hónapja és 13 napja

Nagy fanatikusoknak még hasznos is lehet..röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja