S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat: Hivatalosan is 2010-re csúsztatva

2009. szeptember 23.
3.7361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a legújabb S.T.A.L.K.E.R.

epizód, a Call of Pripyat a hétvége folyamán hivatalosan is aranylemezre került, arról sajnos nem szóltak a híradások, hogy ez kizárólag az orosz nyelvterületeket érinti, lévén az ottani fejlesztések először hazai piacra készülnek, és csak a megjelenést követően kerülnek lokalizálásra. A Call of Pripyat is végigjárja ezt az utat, hiába az egyik legnagyobb keletről érkező projekt, így a GSC Game World fejlesztőcsapatának a korábbi bejelentései, miszerint játékuk idén ősszel érkezik, sajnos az angol nyelvterületekre nem érvényes.

Éppen ezért, a bitComposer kiadásában megjelenő S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat érthető nyelvű változata hivatalosan is 2010-re csúszott, de azért sírni nem kell, kicsit közelebbit is tudunk. Egészen pontos dátum sajnos jelenleg még nem áll a rendelkezésünkre, de az már biztos, hogy a jövő év, első pénzügyi negyedévében lehet számítani rá, és reméljük, hogy elődjéhez hasonlóan kis hazánkban ismét magyar szinkronnal kerül a boltok polcaira az alkotás.

Mindemellett a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat rengeteg újítást fog tartalmazni az elődhöz képest, például mindjárt technikai téren is számos újdonságba botolhatunk, itt van többek között az átszabott X-Ray Engine 1.6-os grafikus motor, a DirectX 11-es technológia, de magában a játékban is rengeteg újítás történt, például a teljesen átszabott és sokkal félelmetesebb Zóna, az új kezelőfelület, az új szörnyek és sok-sok más egyéb finomság. Ha várod már, akkor sajnos 2010-ig még türelmedet kérik az illetékesek.
1 hozzászólás

marco

15 éve, 9 hónapja és 8 napja

Ejj-ejj, csúnya ukrán humor...kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja