S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat: Február 2-án érkezik Amerikába

2009. december 16.
1.9891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Viva Media és a bitComposer brigádja a tegnapi napon végre pontos megjelenési dátummal ruházta fel a legújabb S.T.A.L.K.E.R.

epizódot, amely Call of Pripyat alcímmel volt várható eddig is, méghozzá február tájékán. Az illetékesek azonban hivatalos nyilatkozat segítségével adták tudtunkra, hogy alkotásuk Amerikában február 2. napján várható a boltok polcaira. Nyilván nem a Föld fordult fel, mi még mindig Európában lakunk, mégis számunkra is komoly jelentőséggel bír ez a datálás, annak ellenére is, hogy a mi régióinkra nem pontosítottak még semmit sem.

A tengerentúli és az európai megjelenések között ugyanis csak néhány nap eltérés szokott lenni, így tehát szinte biztosak lehetünk abban, hogy a Call of Pripyat mifelénk is február első napjaiban jelenik meg. A Zóna tehát ekkor nyílik majd ki előttünk, hogy ismét birtokba vehessük, átéljük mutánsokkal elszaporodott tájait, és felgöngyölítsük a vadonatúj történetet, amely egyenesen az első rész után veszi fel a vonalat, a középpontba pedig a Szellemvárost helyezi. És, hogy milyen kalandok várnak ott ránk? Február elején kiderül!
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

petya1990 profiljamarco profilja