S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat: Bemutatkozik Pripyat városa

2009. november 24.
3.0261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az orosz nyelvterületeken élők mellett már a német játékosok is megkapták - természetesen saját nyelvükön - a legújabb S.T.A.L.K.E.R.

epizódot, amely tulajdonképpen a második teljes értékű rész, a mára már klasszikus első fejezet valódi folytatása. A Call of Pripyat alcímre keresztelt friss epizódban ismét hatalmas kalandok várnak ránk a Zónában, azonban ezek a kis kirándulások korántsem lesznek veszélytelenek, de ezt nyilván minden olyan fanatikus tudja már, aki valamelyik frakció oldalán életében már legalább egyszer ellátogatott a mutánsoktól hemzsegő körletekbe.

Az új kalandokról már rengeteg apróságot láthattunk és hallhattunk az elmúlt hónapokban, a mai napon azonban egy friss videóval kedveskedtek nekünk az illetékesek, amelyen magát Pripyat városát tekinthetjük meg. A fejlesztők ismét előkapták a szabad kamerakezelés szépségeit, így amolyan kismadárként röppenhetünk át a friss S.T.A.L.K.E.R. epizód legveszélyesebbnek és legrejtélyesebbnek ígérkező városa felett, hogy átlássuk utcáit, épületeit és kihívásait egyaránt.

Az angol nyelvterületeken - így köztük nálunk is - csak 2010-ben érkező játékról még feltehetően sok-sok ilyen videót fogunk látni a jövőben, így ha már ismét érezni akarjuk a Zóna hangulatát, csak töltsük be ezt a néhány perces mozgóanyagot, és adjuk át magunkat a már jól ismert hangulatnak. Irány Pripyat!

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

4 hozzászólás

kiralyjatekok

10 éve, 4 hónapja és 17 napja

ez király vidi

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 13 napja

szerintem tök jó

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 13 napja

csábarát

válasz erre

Shade

11 éve, 10 hónapja és 13 napja

Ez a benchmark-ja is.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljasoami profiljaManiac profilja