S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat: A Zóna továbbra is félelmetes hely

2009. szeptember 12.
4.3331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl talán nem pont olyan játék lett, amilyennek sokan megálmodták, több kisebb-nagyobb hibával rendelkezik, egy azonban biztos: az ukrán srácok az utóbbi évek talán leghangulatosabb FPS-ét tették le az asztalra 2007.

márciusában. A nagyszerűen kidolgozott, egyediségével hódító Zóna a kalandok végeztével sem hagyta magára sokáig a játékosokat, hiszen tavaly szeptemberben megérkezett a Clear Sky nevet viselő prequel, idén ősszel pedig ismét belemerülhetünk az anomáliák világába a Call of Pripyat segítségével.

Utóbbi végre valódi folytatása lesz az első epizódnak, és nem az előzményeket mutatja be. A játékosok az ukrán titkosszolgálat egyik ügynökét alakítják majd, aki a kormány megbízásából látogat el a Zóna szívébe. A feladata kideríteni, hogy milyen események vezettek oda, hogy a korábban beküldött hadosztályok közül egy sem tért vissza épségben.

A lentebb megtekinthető friss videó cikázó villámok között prezentálja számunkra az egyik lehetséges okot. Hosszú, feszültségteljes felvezetés után settenkedő főszereplőnkre csúnya meglepetések várnak az egyik romos épületben. Konkrétan micsodák? Ezt sajnos nem áll módomban elárulni, de ha rászántok 2 percet a trailerre, Ti is megtudhatjátok.
#tv#
2 hozzászólás

Shade

15 éve, 9 hónapja és 18 napja

Azta én elkezdek játszani a stalker-részekkel. röhögő smiley Kezdenek rohattul tetszeni. röhögő smiley

válasz erre

Lac

15 éve, 9 hónapja és 18 napja

Áááááááááááááröhögő smiley Eszeveszettenkibebaxottulirtózatosan feelingesröhögő smiley Nagyon váromröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaXTomiX0029 profilja