Squier Stratocaster gitárt jelentett be a Fender a Rock Band 3-hoz

2010. november 04.
2.8131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha valaki komolyabban belemerül a gitározás rejtelmeibe, ne adj Isten már kiválóan kezeli a hangszert, annak szinte biztosan a rejtett vágyai között szerepel, hogy egyszer egy igazi Fender Stratocaster gitáron játszhasson.

Ha nem is a felső kategóriás darabbal, de egy Squier Stratocaster modellel hamarosan bárki leállhat pengetni egy kicsit, méghozzá elérhető áron, a Fender ugyanis bejelentette, hogy a Rock Band 3-hoz néhány hónap múlva piacra dob egy ilyen hathúrost, ami nem mellesleg kontroller is lesz a játékhoz.

Merthogy a Rock Band 3 egyik legkomolyabb újdonsága, hogy akár igazi gitárral is lezúzhatjuk a számokat, a Squier Stratocaster is igazi gitár lesz, csak éppen a játékhoz szabott formában kivitelezve - ergo koncerten nem kellene vele feszíteni -, így a Pro Mode segítségével használhatjuk majd ki adottságait. A hathúrost a Fender szerint január elsejétől már elő is lehet rendelni, megjelenésére azonban március elsején kerül csak sor, ekkor 280 dollárért tehetjük majd kosarunkba a míves fadarabot. Reméljük hamarosan a BC Rich is piacra dob egy Warlock gitárt, hogy az extrém zenék szerelmeseinek a vágyait is kielégítsék.
2 hozzászólás

roleszka44

14 éve, 7 hónapja és 13 napja

egyébként én bevallom őszintén soha nem érdekel ez ilyen tipusú game! (TFU 2 4EVER!!!!)kacsintó smileykacsintó smiley

válasz erre

roleszka44

14 éve, 7 hónapja és 13 napja

jól néz ki a gitár röhögő smileymeglepett smileymenő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja