Square Enix: Tokyo Game Show felhozatal

2008. szeptember 08.
1.7971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A japán RPG gyáros végre közzétette a teljes, Tokyo Game Show-ra szánt játékok listáját.

Az egyik szemünk sír, és a másik sem felhőtlenül vigyorog. Kezdjük azokkal, amiket vártunk, de nem lesznek jelen, játszható formában. Akik reméltek egy Final antasy XIII/Versus XIII próbakört, azok máris csalódottan süthetik le a buksit, egyik sem lesz kipróbálható formában kiállítva a rangos rendezvényen. Mozikat viszont lelkesen fognak mutogatni, hurrá, nem ezt vártuk.

Nem lesz továbbá Kingdom Hearts 3 sem. A harmadik epizód persze csak fű alatt, pletykaszinten létezik, reméltük, hogy talán az idei Tokyo Game Show lesz az a helyszín, ahol felfedik a harmadik csodát, ám úgy fest, hogy ez nem fog összejönni. Még mindig él a remény, ennek ellenére, csak az esély csökkent, nem keveset.

Mi az, ami lesz? Lesz kérem szépen Dissidia: Final Fntasy, PlayStation Portable-re, méghozzá játszható formában, valamint a két Kingdom Hearts spin-off, a Birth By Sleep és a 358/2 Days. A mobilokra szánt Kingdom Hearts Coded-ról viszont szintén le kell mondaniuk az oda látogatóknak, róla is csak mozgóképek lesznek bemutatva. Ha ennél is többre vagy kíváncsi, akkor irány a hivatalos site.

Square Enix Tokyo Game Show 2008 Line Up
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja