Spore: Márciusban érkezhet a következő kiegészítő?

2008. december 29.
1.6221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Spore már nem kétséges, hogy a The Sims által kitaposott ösvényen halad tovább, egy ujjpercnyit sem térve le arról a bizonyos útról.

Az a bizonyos út pedig nem más, mint a kiegészítő hegyek kiadása, megfelelő sorrendben. A megfelelő sorrend pedig nem más, mint egy kiegészítő az olcsó kategóriába, apróságokkal, a másik expanzió pedig a drágább kategóriába, hasznosabb dolgokkal. A Spore első kiegészítője bizony már réges-régen a boltok polcain van, az Amazon és a Gamestop webáruházak viszont megint nem bírtak magukkal.

Megismétlődött ugyanis az, ami anno az első kiegészítéssel történt, hiszen a két nagy áruház kitette a következő expanziót a várólistára. A lemez neve Galactic Adventure lenne és márciusban érkezne is, legalábbis az Amazon és a Gamestop szerint. Mivel anno bejött az első kiegészítésnél is, miért ne hinnénk el ezt a másodikkal kapcsolatban? Összegezve tehát, márciusban nagy valószínűséggel érkezik az expanzió, amiről bővebbet majd később olvashattok, ha velünk maradtok...

Ha valaki esetleg még az alapjátékról is lemaradt volna és éppen a másolásvédelem, valamint az ezzel járó korlátozott telepítési szám miatt, akkor jó választás lehet a Steam rendszerről megvásárolt verzió, ami nem tartalmazza ezt az embertelen DRM-et, sőt még "Sporeolhatunk" is rajta... :)
nincs még hozzászólás

Spore
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Vis Major profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljamarco profiljaTuttu13 profiljaHellblade profilja