Spore: gameplay videó az első fázisról

2008. augusztus 29.
4.3201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amibe Will Wright belevág, az biztosan robbanni fog.

Már nem az első eset, hogy így történik és a Spore szinte még csak gondolati szinten volt, mikor már hatalmas ováció övezte. Amikor pedig elkezdtek szivárogni a hírek, hihetetlen iramban emelkedett az érdeklődők száma. Ez a szám pedig csak fokozódni fog, hiszen jövő héten érkezik a Spore, a világon létező talán összes platformra. Ezen apropóból kezdenek szivárogni a kedvcsinálók, így most belekukkolhatunk az öt fejlődési fázis első felvonásába, egy videón keresztül.

De, hogy mi is ez a Spore? Féltem, hogy megkérdezitek, de azért megpróbálok válaszolni. Képzelj el egy játékot, amiben te alkothatsz meg egy lényt. Alias mondhatjuk, te vagy a mindenható. Ez a lény fejlődik szépen, formálhatod kedved szerint és szép lassan elér egy nagy intelligencia szintet, ahol már nem vadászni vagy halászni tudsz majd vele. Itt jön a játék izgalmas része, ugyanis folytathatjuk többféle módon. A lényeg, hogy kiépítsük a mi saját civilizációnkat, maximálisan a képzeletünkre bízva természetesen. A határ így a csillagos ég lesz. Azt hiszem néhány mondatban így tudnám összefoglalni a játékot.

Természetesen oldalakat lehetne megtölteni a milliónyi opcióból, amit a játék magába foglal, a lényeg, hogy a képzeletünk a csillagos ég. Mivel online játékról van szó, természetesen ahány ember elkezdi a civilizáció építését, annyi lesz a világegyetemben. Lehetőségünk lesz meglátogatni őket, de akár még háborúzhatunk is velük, vagy elleshetünk néhány technológiai újdonságot, amire mi nem jöttünk rá. A Spore Lénylabor már jó ideje kint lebzsel a játékosok között, ahol hihetetlen sok lényt kreáltak már meg a felhasználók. Azonban az átütő siker és a nagy produkció csak most jön. Will bácsi tudja mi a siker titka, azt hiszem újra bebizonyította nekünk.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

richie8

6 éve, 10 hónapja és 23 napja

Nem is tudom jellemezni a Spore-t, mint játékot. Talán álmaink netovábbja, vagy kreativitásunk gyermeke... Valahogy, ha egy átfogó szót keresünk rá, nem igazán találunk.

válasz erre
Spore
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Robi022 profiljaWarriorAutobot profiljamarco profiljagery1113 profilja