Split Second: Reszkess Burnout

2009. március 07.
5.2051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A GameTrailers leleplezte a Blackrock Studio második őrült versenyét, amely a Split Second címre hallgat és olyan magasra tolja az adrenalin szintet, amilyenre még autós játék talán eddig soha.

A Split Second lesz a Burnout sírásója? Nos, ezt még korai lenne latolgatni, mindössze egy percnyi videó szeletből kell magunkba szívni minden fontos információt a játékról, a további konkrétumokkal a srácok csak később fognak előhozakodni.

A Split Second egy fékevesztett, városi száguldozásnak tűnik, amelyben számtalan módon törhetünk autót és ezzel borsot a riválisaink orra alá. A csatornamederben a falat kirobbantva, a kitörő víz elmossa a mögöttünk haladót, vagy éppen a daruról aláhulló vascsövek keserítik meg az ellenlábasaink életét.

Az akció irdatlanul kemény, a tempó önmagában is halálos. A videóban keveredő hangulatok, a Ridge Racer-t, a Burnout-ot és a Need For Speed-et idézik vegyesen, feltehetőleg nem állunk messze az igazságtól ha hozzájuk méregetjük a készülő Split Second-ot, az off-road-os Quad verseny, a Pure alkotóinak második versenyjátékát.

A videóban több játék közé lett beékelve az exkluzív, leleplező szekció, segítségül eláruljuk, hogy 2 perc, 40 másodpercnél érdemes keresgélni és az akció durván egy teljes percig borzolja majd a kedélyeket. Újabb árkád verseny trónkövetelő van tehát készülőben, máris forr a vérünk. Dátummegjelölés egyelőre nincs, de azt már tudjuk, hogy PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokon fut be, valamikor később.

#tv#

A videót igény szerint nagy felbontásban is megtekinthetitek: GameTrailers
1 hozzászólás

Plymuth

16 éve, 5 hónapja és 4 napja

hmm jónak látszik.. röhögő smiley van 1kis halálfutam beütése is..

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja