Split Second: CES 2010 gameplay videók

2010. január 08.
2.8021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Pure alkotóinak új versenyjátéka, avagy a Split/Second sajnos nem kavarta fel annyira az állóvizet, mint amennyire azt vártuk tőle, legalábbis nem övezi a produktumot akkora várakozás, mint amekkorát a fejlesztők szerint robbanni fog a késztermék.

Ők ugyanis az arcade versenyjátékok megreformálójaként tartják számon márciusban megjelenő programjukat, ebből azonban egyelőre semmit sem érzékelünk. Meglehet, hogy túl nagy szavak ezek, mindenesetre talán felesleges is törődni velük, hiszen ha nem is fog megújítani semmilyen stílust, arra már most mérget vehetünk, hogy egy igazán ütős autóverseny készülődik a név alatt.

Erről a tényről már több esetben is tanúbizonyságot vehettük, a CES 2010 eseményen rögzített két gameplay videó azonban ismét megerősít minket abban, hogy a Split/Second bizony nagyon orrba vágja majd a játékosokat. A videók alapján ugyanis a száguldás folyamatos, az adrenalin az egekben, minden ugrál, pattog és robban, hemzseg a történésektől, aki az előbb még előzni akadt, most őrült szaltókban töri szét verdáját, köszönhetően egy hirtelen és határozott koccanásnak a részünkről. Ha szereted az ilyen alkotásokat, a Split/Second garantáltan nagy szerelmed lesz, ha pedig nem hinnéd el, pillants rá a CES 2010-en felvételre került friss gameplay szösszenetekre:

#tv#

#tv2#
2 hozzászólás

marco

15 éve, 6 hónapja és 14 napja

Tényleg igen szép.

válasz erre

Shade

15 éve, 6 hónapja és 14 napja

A ez nagyon komolyan néz ki. Jókis játék lesz.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2010
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profilja