Splinter Cell Conviction: Sokat fejlődött

2008. szeptember 23.
2.1251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Többen is keresztet vetettek már a UbiSoft legújabb Splinter Cell-jére, de abszolúte helytelenül tették, hiszen a fejlesztési munkálatok továbbra is gőzerővel folynak, mitöbb, tetten érhető mind a grafikán, mind pedig a játékmeneten egy látványos javulás.

A játékból a tavalyi UbiDays-en láthattunk részleteket, ám azóta sokat fejlődött Sam Fisher következő bevetése, mégsem különbözik radikálisan azon formájától, csupán egyszerűen szebb és játszhatóbb lett, mesélte Chris Easton, fejlesztési menedzser.

A konzolos körökben Xbox 360 exkluzív Splinter Cell Conviction nem egy egyszerű eset. Sok volt körülötte a kérdés, amelyeket csak hellyel-közzel válaszoltak meg a fejlesztők, továbbá azon tény is súlyosbította a szituációt, hogy határozatlan idejű késéssel fog majd valamikor, remélhetőleg jövőre megérkezni. Többen vélik úgy, hogy földet kellene húzi rá, ám ez nem így van.

A Splinter Cell Conviction fejlesztés alatt áll és több ponton is fejlődött a korábban demonstrált látottakhoz képest. Az új grafikai irányzat szebb, a játékmenet pedig élvezetesebb lesz, bár drasztikus változásokon nem esett át az elmúlt időszakban, mégis úgy vélik a UbiSoft-nál, hogy megérni várni rá. Legyen igazuk. Megjelenési dátum nincs, egyelőre ez minden, amit sikerült kiderítenünk.

Sam Fisher ebben az epizódban üldözőből, üldözötté válik, megfosztva minden harci játékszerétől. Ez a szituáció egy teljesen újszerű játékélménnyel fog szolgálni, felfokozott hangulatban várjuk megjelenését.
5 hozzászólás

Lackooo

16 éve, 11 hónapja és 2 napja

Nekem a lopakodós stuffok jobban bejönnek, mint a rohangálós kakik. Én eljátszogattam az eddig splinter cellekkel is... Hát majd meglátjuk milyen lesz...

válasz erre

Lac

16 éve, 11 hónapja és 2 napja

Az első négy eredetiben figyel a polcomon, ezt is nagyon várommosolygó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 11 hónapja és 2 napja

eddig is **** volt a splinter cell...

válasz erre

FutuRetrO

16 éve, 11 hónapja és 3 napja

Lackooo írta:
Ez az üldözött dolog egy kalap kaki... wtf smiley
Ennyire nem talált be Nálad a koncepció? mosolygó smiley

válasz erre

Lackooo

16 éve, 11 hónapja és 3 napja

Ez az üldözött dolog egy kalap kaki... wtf smiley

válasz erre
Splinter Cell Conviction
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja