Splinter Cell: Conviction: Összeesküvés és főbb karakterek a legújabb fejlesztői naplóban

2009. december 12.
2.6191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az utóbbi időben nagyon beindultak a Ubisoft marketingesei Splinter Cell téren, ugyanis három nap alatt ez már a harmadik alkalom, amikor ezekre a hasábokra kívánkozik Sam Fisher legújabb kalandja.

Persze nem meglepő a hirtelen megnőtt figyelem, ugyanis az Assassin's Creed 2 kiadásával a Splinter Cell: Conviction lépett elő a legnagyobb névvé a francia kiadó tarsolyában. Ráadásul nem is soká, február utolsó napjaiban érkezik, így nem is árt feljebb váltani a reklámozási sebességet. A mostani alkalommal egy videóval kedveskedtek nekünk a lyányok, amelyet ha kategorizálni szeretnénk, akkor a fejlesztői napló feliratú halmazba helyeznénk el.

Jól tudjátok, ez pontosan mit is jelent a gyakorlatban: sok-sok gameplay jelenet bámulása mellett megismerkedhetünk a produktum mögött álló kreatív elmék közül néhánnyal, és közvetlenül az ő tolmácsolásukkal tehetünk szert újabb információkra a játékkal kapcsolatban. A lenti anyagban például megtudjuk, hogy kedvenc világító fejfedős ügynökünk ezúttal olyan, de olyan nagyon nagyszabású és szupertitkos összeesküvés kellős közepébe tenyerel bele, amely még rajta is túlnő. Pedig csak a kislánya halálát akarta megbosszulni... A sztoriból elcseppentett morzsák mellett bemutatkoznak a főbb karakterek is, akikbe Sam ténykedése során belebotlik. Ám a Conviction esszenciáját mégis Martin Walsh, MI programozó fogalmazza meg: "Most először érezni fogjátok, milyen egynek lenni azok közül az NPC-k közül, akiket eddig levadásztatok."
#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja