Splinter Cell Conviction: Kőbe vésve a megjelenési dátum

2010. február 04.
1.8501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Kezd a vicc kategóriájának legütősebb poénjai közé tartozni a Splinter Cell: Conviction megjelenési dátuma, hiszen a 2006-ban bejelentett játékot már többször is elhalasztották.

Nem is olyan régen beindult egy komoly reklámkampány, amely során Sam Fischer legújabb kalandjának videóiban többször is láthattunk egy megjelenési időpontot. Nemrég a Ubisoft mégis azt közölte, hogy nem jelenik meg azon a napon, amit a mozgóképeken többször is láthattunk. A mai nap azonban lezárult a dátum körüli kavarodás, a Ubisoft kőbe véste az időpontot.

Ezt pedig szó szerint kell érteni, a kiadó ugyanis szakított a hagyományos közlemények formátumával, és nem levélben, vagy e-mailben küldte körbe az új dátumot, hanem stílusosan egy kődarabot juttatott el a nagyobb magazinok szerkesztőségébe. Érdekes ötlet, de meg kell hagyni, hogy kifejezetten kreatív: a kavicsra ragasztott dátum pedig nem más, mint 2010. Április 13. Kérdéses, hogy a sorozat rajongóit mennyire viselte már meg az állandó halasztgatás, és az se tesz jót a Splinter Cell: Convictionnak, hogy ebben az időszakban megannyi ütős cím jelenik majd meg. Reméljük, akik szerették a sorozatot, azok hajlandóak elnézni a Ubisoftnak az eddigi problémákat, és elegendő mennyiséget vesznek a játékból ahhoz, hogy a jövőben is találkozhassunk Sam Fisherrel.
Splinter Cell Conviction: Kőbe vésve a megjelenési dátum - 2. kép

nincs még hozzászólás

Splinter Cell Conviction
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja