Splinter Cell: Conviction: CES 2010 fejlesztői napló

2010. január 11.
2.6111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár hivatalosan már tegnap véget ért a CES 2010 - minden különösebb és nagyobb bejelentés vagy történés nélkül -, azért még a mai napra is maradt néhány apróság az expóról, amelyen a UbiSoft brigádja is képviseltette magát.

Ha pedig már ott voltak, akkor be is mutattak néhány videót készülő gyöngyszemükről, amely nem más, mint Sam Fisher legújabb kalandja, a Splinter Cell: Conviction. Így most nagy szerencsénkre, néhány gameplay felvételt tekinthetünk meg a program kooperatív mókájából, amelyet egy illetékes fejlesztő természetesen kommentál is nekünk.

Legjobb angoltudásunkat tehát vegyük elő, hiszen bár a bemutatott mozgóképek is kellő élvezetet nyújtanak, a kiegészítő megjegyzések teszik kerek egésszé a látnivalót. Természetesen aki csak azért téved ide, hogy néhány újabb hangulatos gameplay mozzanatot tekintsen meg a játékról, az sem fog csalódni, de elsősorban az jár majd jól, akit a co-op móka érdekel, hiszen ennek prezentálására készült el ez a néhány másodperc. A Splinter Cell: Conviction érkezik PC és Xbox 360 platformokra, a jövő hónap 23-án.

#tv#
4 hozzászólás

popapa

15 éve, 5 hónapja és 6 napja

Valóban sokat variálnak! DE szerintem, meg kellene hagyniuk a jól bevált formát! Én pont ezt a lopakodós, témát szeretem benne! U, h már kib....túl várom!!menő smiley

válasz erre

nemabob

15 éve, 5 hónapja és 7 napja

sirály játék mobilon is királymenő smiley

válasz erre

Yoyo

15 éve, 5 hónapja és 10 napja

Én úgy tudom, hogy az ilyen lopakodós részek, mint amilyenek az előző részekben voltak, leginkább co-opban lesznek, a single rész az ilyen nappal elvegyülős (bár egyre inkább egy hatalmas hentelésnek tűnik, mint stealth játéknak... de attól még yo lesz) mosolygó smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 5 hónapja és 10 napja

Ez mindíg más lesz ez a splinter cell conviction...először ilyen tömegben elvegyülős nappak rendőrök elöl menekülős volt, aztán megváltozott kicsit mássá még talán a grafika is, mostmeg má megin ilyen ropakodós lett. Nemértem ezt az egészet.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2010
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja