Splinter Cell Conviction: A hamis spekuláció

2008. május 20.
1.9011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Történt ugyanis, hogy egy külföldi konzolos magazin, az Xbox World 360 azt állította, hogy Sam Fisher legújabb, készülő kalandja visszavánszorog a tervezőasztalra, mert az jelenlegi állapotában nem hozná az elvárt áttöréseket és egyben idejétmúlt küllemmel is rendelkezik.

Ennek eredményeképpen ismét a tervezőasztalon csiszolódna tovább és az eddig ismert megjelenési dátum is elcsúszna 2009 karácsonyára, esetleg 2010-re. A UbiSoft spekulációnak nevezte a híreszteléseket.

Sam Fisher üldözőből üldözötté válik a Splinter Cell: Conviction címmel ellátott következő, Xbox 360 exkluzív felvonásban, ahol azon szervezet próbálja begyűjteni, akiknek korábban ő maga is szolgált. Sam immáron civilben próbál egérutat nyerni, elvegyülni a tömegben és rögtönzött akciókkal lerázni, inaktiválni a sarkában loholó hatósági szerveket. Nincsenek szuper kütyük, modern fegyverek és a jól megszokott night vision is a múlté már..., egyelőre.
Immáron mindent magunknak kell majd beszereznünk az alvilági kapcsolataink ápolásával.

Ha jól osztjuk a lapokat, ismét felfegyverkezhetünk, és mindig egy lépéssel a nyomunkba szegődők előtt járhatunk, de ezért ezúttal tennünk is kell jócskán, nincs mögöttünk szervezet, aki ránk aggatná a méregdrága technikát, magunkra és a kiépített kapcsolatainkra leszünk utalva.

A környezet teljes mártékben felhasználható lesz a menekülésünk során, minden tereptárgy hordoz magában lehetőséget ahhoz, hogy sikeresen kicsússzunk üldözőink markából. Improvizáció, elvegyülés, menekülés. Új színt visz tehát a Conviction a sorozatba, de vajon tényleg képes lesz időre elkészülni és forradalmasítani a Splinter Cell sorozatot?

A francia kiadó szerint igen, és a fentebb említett híresztelések csupán spekulációk. A játékot először a tavalyi Ubi Days-en fedték fel a nyilvánosság előtt, mely esemény idén is megrendezésre kerül, méghozzá a jövő hét folyamán. Bizonyára ott majd további információkkal is gazdagodhatunk, addig pedig térjünk vissza alapállapotba, a kiadó szerint minden a legnagyobb rendben van. Úgy legyen.
4 hozzászólás

FutuRetrO

17 éve, 3 hónapja és 17 napja

Lackooo írta:
Miért kell az összes kedvenc sorozatomat elqrni, és gyökeresen átalakítani?! Először a Resident Evil, majd ez... Lassan tényleg nem lesz olyan game, amiért szívesen adok majd pénzt.
Én már átestem ezen a holtponton. Újítani sajnos mindig kell, az más kérdés, hogy a régi fanok mennyire tudják feldolgozni a változásokat.

válasz erre

Lackooo

17 éve, 3 hónapja és 17 napja

Miért kell az összes kedvenc sorozatomat elqrni, és gyökeresen átalakítani?! Először a Resident Evil, majd ez... Lassan tényleg nem lesz olyan game, amiért szívesen adok majd pénzt.

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 3 hónapja és 17 napja

Egy általunk is használt, igen komoly adatbázisban szerepel ugyan PC-s platform, de nem vagyok biztos benne, hogy megjelenik, én úgy tudom, hogy Xbox 360 exkluzív lesz. Utánalesek. mosolygó smiley

válasz erre

Vihar92

17 éve, 3 hónapja és 17 napja

Helló! Tudja vki h kiadják e PC re a gémet ??

válasz erre
Splinter Cell Conviction
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja