Splinter Cell Trilogy HD: Új összehasonlító képek

2011. április 08.
4.2941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Megjelenési dátumunk ugyan még nincsen - már ami Európát illeti -, azonban talán szemet húnytok e hiányosság felett az alábbi képek láttán, melyeket a tegnapi nap folyamán tett közzé a Splinter Cell Trigoly HD-vel várandós Ubisoft.

A mellékelt in-game fotókat végigmustrálván kétségtelenül van okunk türelmetlenkedni, és a manapság oly divatos HD-vignetta olybá tűnik, ezúttal nem csupán cicoma a terméken: valóban történt valami a Splinter Cell grafikájával! Csodára persze ne számítsunk, hisz a márvány, amit a fiúk előkapartak már nem mai darab - azonban még így is okozhat meglepetést egyeseknek.

Splinter Cell Trilogy HD: Új összehasonlító képek - 2. kép

Ismét a karakán NSA ügynök, Sam Fisher bőrébe bújhatunk, és átélhetjük az izgalmakban, settenkedésekben és persze fanyar humorban bővelkedő, jól ismert missziókat, immáron azonban HD minőségben és sztereoszkópikus 3D-ben. A Tom Clancy's Splinter Cell Trilogy HD a három játékremeket (Splinter Cell, Splinter Cell: Pandora Tomorrow és Splinter Cell: Chaos Theory) Blu-Ray-en hozza el nekünk PlayStation 3-ra.

Splinter Cell Trilogy HD: Új összehasonlító képek - 3. kép

Továbbra is csak annyit tudunk, hogy a nagyszabású trilógia az év első felében kerül boltokba, illetve válik elérhetővé PlayStation Network-ön keresztül. C'est la vie...

Splinter Cell Trilogy HD: Új összehasonlító képek - 4. kép

2 hozzászólás

uhrindam

14 éve, 1 hónapja és 26 napja

Csak tudnám ki találta ki, hogy boxra ne adják ki... Megnyakaznám..

válasz erre

Shade

14 éve, 1 hónapja és 26 napja

****a, azér van különbség.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja