Splinter Cell Trilogy HD: Multiplayer? - "Bocs, de nem"

2011. április 08.
2.2151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Ha vannak méltányolható tulajdonságaink, akkor a tény, miszerint SOSEM írunk ugyanazon témában három cikken belül, mindenképp egyikét képezi ezen vonásainknak.

Én azonban most minden további nélkül megtöröm a varázst, ugyanis felettébb lesújtó hírt kell közöljek veletek, továbbra is a Tom Clancy's Splinter Cell Trilogy HD keretein belül maradva: a továbbra is pőrén, hivatalos dátum nélkül ácsorgó trilógia nem tartalmazza majd az eredeti részekben található multiplayer opciókat.

Az eredeti trilógia első multiplayer-rel felvértezett része a Splinter Cell: Pandora Tomorrow volt; eme online multiplayer opció aztán visszatért a trilógia utolsó részében, a Splinter Cell: Chaos Theory-ban, immáron ez utóbbi epizód co-op módjával az élen. Amikor egy rajongó megkérdezte, a PlayStation 3-ra konfigurált csomag tartalmazni fogja-e az eredeti játékok multiplayer-módjait, Alex Monney, a Ubisoft PR koordinátora így felelt:

"Sajnálatos módon, a válasz eme kérdésre: nem, az eredeti játékok online részeit nem tartalmazza majd [a trilógia]."

Rendben, de ez vajon igaz lesz a co-op módra is? Monney barátunk egy zsenge androidot megszégyenítő kurtasággal felelt erre a talányra is:

"Bocs, de a co-op nem lesz benne a trilógiában."

Ideje hát elkezdeni feszengeni. Legközelebb talán arról értesülünk, hogy Sam Fisher-t sem tartalmazza majd az újradolgozott trilógiacsomag.
1 hozzászólás

Vendég

10 éve, 4 hónapja és 14 napja

Lesz benne egyáltalán valami?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profilja