Splatoon 2: Valakinek elege lett a csalókból, ezért ő is feltörte a játékot

2018. július 13.
1.1371
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem kevés csaló ólálkodik a Splatoon 2 multiplayer módjában, és tekintve, hogy a Nintendo nem igazán tesz semmi hatásos lépést ellenük, egy hacker úgy döntött, saját kezébe veszi az irányítást.

Valószínűleg nem fest túl biztatóan az újonnan érkező játékosoknak, hogy a ranglista tetején lévő négy játékos nevét ha összerakjuk, akkor kijön a Please Add Anti Cheat szöveg, mely egy olyan illető műve, aki megelégelte a Nintendo teketóriázását és a csalók ignorálását.

Splatoon 2: Valakinek elege lett a csalókból, ezért ő is feltörte a játékot - 2. kép


Emberünk felelősséget vállalt Reddit-en a tettéért, elmondása alapján imádja a játékot, de ez könnyen megváltozhat, ha nem tesz valamit a japán vállalat az ügy érdekében. Továbbá közölte, hogy nyugodtan kiróhatnak rá egy konzol ban-t, nem bánja, csak óvják meg a tisztán játszókat a hackerektől.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Respect!
Szerintem ő nagyon jól csinálta, ha a Nintendo nem képes tenni valamit hátha ez a kis pozitív megnyilvánulás majd csak jelent valamit a felsőbb körökben.

válasz erre

Tommy

9 hónapja,

Mondjuk ő legalább nem visszaélt vele, hanem figyelmeztetett.

válasz erre

Ronalddo

9 hónapja,

Az kemény.

válasz erre
Splatoon 2
15.690 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaHellblade profiljaMarduk profiljaiPet profilja5t3v3nk3 profiljakylx profiljawazko profiljaWickedSick profiljarDAVE profilja