Splatoon 2 E3 2017 gameplay videó

2017. június 16.
3.8171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo természetesen a Switch soron következő nagyágyúját, avagy a Splatoon 2-t is bemutatta nekünk egy látványos kis prezentáció részeként az E3-on, így két igazán különleges napszemcsis alak fél órán át tolja nekünk a játékot nagy morcosan.

A Treehouse program részeként megvalósuló demonstráció középpontjába ezúttal nem a többjátékos mód került, hanem az egyjátékos kampány, amihez példátlanul jól értenek a japánok, és erről most ismét meggyőződhettünk egy kicsikét, hiszen ebben a játékmódban bizony nagyon kellemes kis feladatok, illetve élmények várnak ránk.

Ha kíváncsi vagy rá, most itt a remek alkalom az ismerkedésre, ha viszont már tolnád a gyakorlatban, akkor július 21-ig maradj türelemmel.

Splatoon 2-t is bemutatta nekünk egy látványos kis prezentáció részeként az E3-on, így két igazán különleges napszemcsis alak fél órán át tolja nekünk a játékot nagy morcosan.'>
3 hozzászólás

nefaria

7 éve, 4 hónapja és 11 napja

Első ránézésre nincs semmi különbség a Splatoon 1-hez képest. És esetünkben ez jó hír! röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 4 hónapja és 12 napja

Ez jó lesz megint!

válasz erre

totyak

7 éve, 4 hónapja és 12 napja

Nem vagyik nagy multi rajongó, de úgy érzem ennél a játéknál inkább az lehet az igazi fun factor. Magányosan mászkálni a pályákon elég uncsinak tűnik.

válasz erre
Splatoon 2
15.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profiljaMonyo profilja