Spider-Man: mozgásban is megmutatta magát az előrendelőknek járó vaspók ruha

2018. április 26.
5.3611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az egész világ a legújabb Bosszúállók mozifilm lázában ég, és bár a Spider-Man videojáték megjelenése egy icipicit még odébb van, az Insomniac Games azonban mégis szeretné meglovagolni ezt a hype-hullámot.

Ennek megfelelően bejelentették, hogy aki előrendeli magának a játékot, az garantált hozzáférést kap majd ahhoz a vaspók ruhához, vagy angolul Iron Spider Suit-hoz, amit a Bosszúállók: Végtelen háború ihletett, vagyis ebben a szerelésben láthatjuk majd a vásznon a jó öreg Pókit.

Természetesen nem csak emiatt lesz érdemes előrendelni a játékot, hiszen a vaspók ruha egy csomag, a Spidey-Suit Pack részeként lesz elérhető az előrendelők számára, ami további érdekességeket is tartalmaz majd.

A Spider-Man várhatóan szeptember 7-én jelenik meg a PS4 exkluzivitásában, ha pedig megismerkednél egy jópofa előrendelői ajándékkal, az alábbi videó által máris megteheted.

Nézd nagyban ezt a videót!



Spider-Man videojáték megjelenése egy icipicit még odébb van, az Insomniac Games azonban mégis szeretné meglovagolni ezt a hype-hullámot.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

6 éve, 6 hónapja

Ez végre tényleg egy jól sikerült Pókember játéknak ígérkezik! Nagyon várom!

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 6 hónapja

Állat lesz a game! meglepett smiley

válasz erre
Spider-Man
11.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja