Spider-Man: háborogtak a játékosok, ezért bekerült a 2002-es filmből ismeretes pókruha

2018. december 20.
7.6881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az utóbbi pár napban néhány illető nehezményezte, hogy a legutóbbi Spider-Man frissítés nem hozta magával a 2002-es Pókember-filmből ismeretek pókruhát, sőt még Twitteren is felszólaltak az Insomniac Games ellen, hogy ha ezen nem változtatnak, akkor bojkottálni fogják a játékot.

A stúdió érdekes módon reagált ezekre a támadásokra, hiszen míg más stúdió figyelmen kívül hagyta volna ezeket a hangokat, esetünkben már be is került a Spider-Manbe a Raimi-féle pókruha, amit teljesen ingyen pattinthat le mindenki.



Remélhetőleg mondanunk sem kell, semmi gond azzal, ha valaki kampányol valami mellett, de amikor ilyen otromba eszközökhöz nyúlnak, hogy a fejlesztőket efféle módokon támadják, akkor az már kimeríti a korrektség határát. Szívből kívánjuk ezeknek az embereknek, hogy most már tudjanak nyugodtan aludni.
Spider-Man frissítés nem hozta magával a 2002-es Pókember-filmből ismeretek pókruhát, sőt még Twitteren is felszólaltak az Insomniac Games ellen, hogy ha ezen nem változtatnak, akkor bojkottálni fogják a játékot.'>
4 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 9 hónapja és 14 napja

Klassz, hogy bekerül, de komolyan ezért hisztizni?
Elég gázak már a gamerek is!

válasz erre

Imperator

5 éve, 9 hónapja és 14 napja

Azért a játékosokat is kicsit hülyének nézem ha ezért képesek nem megvenni ha ez a ruha nincs benne, van vagy 6 ehhez hasonló másik is.

válasz erre

Tommy

5 éve, 9 hónapja és 14 napja

Én ebben nem látok semmi rosszat. Hogy bojkottálták volna? Hiánycikk, hetente elfogy mindenhol, több milliót eladtak már belőle. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

5 éve, 9 hónapja és 14 napja

Nagyon jófejség hogy meghallgatták a játékosokat! mosolygó smiley

válasz erre
Spider-Man
11.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja