Spider Man: Shattered Dimensions: Szeptember 7-től

2010. augusztus 22.
3.0261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Spidey igazi reneszánszát éli manapság.

Az eredeti képregény ezer éve fut, az első számok birtokosai mára milliomosokká váltak, hamarosan itt az új reboot film ami után mindenki elfelejtheti a harmadik rész borzalmait, és szerencsére a játékok is egyre jobbak a mindenki által szeretett és kedvelt pókarc kalandjaiból. Akik azonban behatóbban tanulmányozzák a képregény valóságos mitológiáját, bizonyára tudják, hogy nem csak a napfényes Ney York pókembere létezik.

A Shattered Dimensions egyszerre négy különböző realitást vizsgál, ahol Spideynak nem csak a ruhája más, de merőben különbözik személyisége, és eszköztára is. A Beenox kreatív igazgatója, Thomas Wilson elárulta egyáltalán nem állt szándékában, csak egyetlen Pók személyiségre koncentrálni a négyből. Ha mégis így lenne, leginkább a Noiros, vagy a 2099-es Spidey lenne az, akit előnyben részesítene. Igaz, hogy pont erről a két énjéről tudjuk a legkevesebbet, azonban éppen ez szavatolná a játék frissességét, hiszen a játékosok megismerhetnék azokat a verziókat, melyek eddig csupán képregényben jelentek meg. Majd mielőtt túlságosan beleélte volna magát Wilson hozzátette, sajnos nem az ő hatáskörükbe tartozik erről dönteni, a végső szó az Activisioné. Hurrá...

A Shattered Dimensions szeptember 7-én már a boltok polcain lesz.
3 hozzászólás

Lac

14 éve, 10 hónapja és 1 napja

Tényleg olyan mint ha mosolyogna, de nagyítva a képet tisztán látszik, hogy valaki "rárajzolta" csak.
Plusz infó a játékról: úgy tűnik, hogy Neil Patrick Harris (a How I Met Your Mother Barney-ja) fogja szinkronizálni Peter Parkert, tehát ezzel együtt a négy pókembert is.

válasz erre

Shade

14 éve, 10 hónapja és 1 napja

Azon a képen jobról a második fej tökre olyan mintha mosolyogna! röhögő smiley

válasz erre

skyman

14 éve, 10 hónapja és 1 napja

Bezony, spider man hatalmas karakter akármien szemszögböl nézzük. Kiváncsi leszek rá.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja