Spec Ops: The Line: Gameplay jelenetekkel tarkított fejlesztői interjú

2010. január 27.
2.5601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tavalyi év végén megtartott VGA kiállítás egyik legnagyobb meglepetése volt számunkra a 2K műhelyéből bejelentett Spec Ops: The Line, amely a neves sorozat egyik újabb darabjaként látja majd meg a napvilágot, valamikor az idei esztendőben, méghozzá PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon.

A romokba döntött Dubai városába kalauzoló történetben Walker kapitány bőrébe bújva, egy elit Delta Force csapatot kell irányítanunk a fekete aranyért folyó küzdelemben, ahol komoly morális döntések meghozatalára is rá leszünk kényszerítve.

A mai napon pedig érkezett egy két részre osztott fejlesztői videó-interjú a játékról, amely amellett, hogy rengeteg érdekes információval szolgál, sok-sok gameplay jelenetet is tartalmaz, melyek közül ugyan már jó néhányat láthattunk, de akadnak újdonságok is. A kérdezz-felelek alatt egyébiránt valóban elhangzik minden fontosabb információ a programról, de a koronát azért egyértelműen az előbb megemlített játékból vett jelenetek teszik fel, amelyek alapján egy fedezékalapú, hangulatos, hátsónézetes akciójáték képe rajzolódik ki előttünk a Spec Ops: The Line képében, amelyet egyelőre az egzotikus helyszín és a hangulat tesz egyedivé, de reméljük ez a későbbiekben változni fog. Íme a látnivalók:

#tv#

#tv2#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja