Advertisement

Spec Ops: The Line: Friss információk a legprovokatívabbnak kikiáltott alkotásról

2010. január 06.
3.5591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2K brigádja most decemberben, a VGA keretein belül jelentette be legfrissebb alkotását, amely a Spec Ops: The Line névre hallgat, és egy akciótól túlfűtött, igazi katonai lövöldözős játékot kapunk a képében, amely egyenesen Dubaiba repíti el az érdeklődőket.
Advertisement

Az alkotásról mondhatni elég sokat tudtunk már a beharangozás pillanatában is, a mai napon azonban a játék vezető dizájnere, Cory Davis néhány friss infómorzsát hintett el a mindig éhes újságírók előtt, sőt, egyenesen minden idők legprovokatívabb játékának nevezte ki a Spec Ops: The Line-t.

Cory állítása szerint játékuk nagyon erősen koncentrál majd a narrációkra, és olyan szituációk elé állítja a játékost, amikor annak választania kell morális és kötelező döntései között. Ha valaki kellőképpen beleéli magát a történetbe, akkor feltehetően az ilyen helyzetek erősen igénybe veszik az idegrendszerét, pláne, hogy Walker kapitány bőrébe bújva, egy elit Delta Force csapat vezetőjeként olyan megbízást kapunk, amelyet egyetlen katona sem hajtana végre szívesen.

Célunk ugyanis, hogy a megfelelő taktikát felhasználva behatoljunk Dubai kellős közepébe, ott megmentsük Colonel Conrad bajtársunkat, mindezt azonban úgy, hogy a város, ahol akcióink folynak majd, nem került evakuálásra, így a civil áldozatok ejtése sem lesz ritka eset. Jelenleg ennyi friss információt sikerült kiderítenünk a 2K friss alkotásáról, amelyről természetesen várjuk a továbbiakat, hiszen amit eddig tudunk, az felettébb érdekes...

Advertisement
6 hozzászólás

Vendég

10 éve, 9 hónapja és 9 napja

na mi a gépigénye
válasz erre

Vendég

10 éve, 9 hónapja és 9 napja

mi ennek a gépigénye a spec ops-nak

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 14 napja

Vendég írta:
ngyon jo
hany ghz ker es mennyit ker a videokartya

válasz erre

Vendég

12 éve, 16 napja

ngyon jo

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 12 napja

Ez király lesz!

válasz erre

Hori a (hun)

12 éve, 1 hónapja és 12 napja

Hát ha Dubai környezetéből háborút tudnak csinálni az nem lehet rossz

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljamarco profilja