Speciális bundle csomaggal ünnepli egy éves évfordulóját a Super Meat Boy

2011. november 21.
1.9051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Team Meat csapata - rendkívül szoros együttműködésben a Steamet üzemeltető Valve illetékeseivel - egy óriási bundle csomagot állított össze a Super Meat Boy egy éves évfordulóját ünnepelvén.

A pakk keretein belül korántsem csak magát a Super Meat Boy-t vehetjük meg kedvezményes áron, hanem egy kivétellel számtalan indie alkotást is, amelyeket ezúttal féláron, míg magát az ünnepeltet 75 százalékos leárazással tehetjük kosárkánkba.

A bundle csomagban megtalálhatjuk majd a Super Meat Boy mellett a Bit Trip Beat, a Bit Trip Runner, a World of Goo, a Braid, a Gish, az Aquaria, a VVVVVV, a Machinarium és a Half-Life 2 videojátékokat féláron, valamint ezek többségéhez a hivatalos soundtrack anyagokat is. Ha eredeti áron ruháznánk be a pakk teljes tartalmára külön-külön, akkor összesen 90 euró körüli összeget kellene fizetnünk a programokért, a Super Meat Boy szülinapjának örömére azonban mindezért most potom 23 eurót kell kicsengetnünk a Valve-nak. Ha ünnepélyes hangulatban vagyunk, érdemes csatlakozni a vissza nem térő promócióhoz.
Super Meat Boy egy éves évfordulóját ünnepelvén.'>
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 3 napja

23 euroért ez ***** jó!

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 3 napja

nem rossz deal

válasz erre
Super Meat Boy
4.360 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja