Speciális optikai kapcsolókkal felvértezett billentyűzetet készít a Gigabyte

2017. november 23.
13.2971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Gigabyte formálisan is bemutatta legújabb, Aorus K9 névre keresztelt klaviatúráját, melyet bár nem csak kifejezetten gamereknek ajánlanak, de aki szereti a profizmust és a maximális tartósságot, az jobb, ha odafigyel rá.
 

A Gigabyte Aorus K9 billentyűzet ugyanis azon túl, hogy nagyszerűen néz ki, a Flaretech által megálmodott, rendkívüli érzékenységgel és tartóssággal megálmodott optikai kapcsolókkal lett felszerelve, melyek egészen hasonlóak a Cherry-féle megoldáshoz, ezáltal például szabadon cserélgethetők is, így a periféria csomagolásában rögtön találunk speciális extra fedlapokat a WASD gombhoz és a kurzorokhoz - a gamer jelleget erősítendő.

A Gigabyte ezen felül páratlanul gyors, 0,03 ms-es reakcióidőt és 100 millió leütést is kibíró tartósságot ígér a billentyűzethez, amiből természetesen az RGB támogatás sem hiányozhat, de hogy mindez mikor és milyen árcédulával kerül a boltokba, az nem derült ki.
3 hozzászólás

totyak

4 éve, 6 hónapja és 8 napja

Szolid kinézete van, ami nem is baj. Ha az RGB kikapcsolható, akkor szavam nincs ellene. Kivéve persze, hogy nem ismerem az árát.

válasz erre

muki

4 éve, 6 hónapja és 9 napja

Jók ezek a Gigabíte cuccok, ennek érdekelne az ára is.

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 6 hónapja és 9 napja

Ha lényegesen olcsóbban mint egy Cherry MX kapcsolós billentyűzet akkor már jó vétel.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profilja