Speciális mecha kontroller érkezik PS4-hez

2018. április 23.
3.4641
Maniac profilja, adatai
Maniac
A prémium minőségű PS4-es kiegészítőiről ismert Hori bejelentette, hogy egy speciális mecha kontroller fejlesztésébe kezdtek, melynek elkészülését még kérdőjelek övezik, ugyanakkor ha elég érdeklődő lesz rá, akkor legyártatnak belőle pár ezer példányt.

A kérdéses irányító a Sega által fejlesztett Border Break nevű mechás akciójátékhoz készül elsődlegesen, de más címekkel is kompatibilis lesz természetesen, pláne azokkal a játékokkal, melyekben robotokat, illetve lépegetőket kell irányítanunk.

A kérdéses irányítón a DualShock 4 kontroller dedikált gombjai mellett egy nagyobbacska joystickot találhatunk, amit kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy a hatás tekintetében úgy tűnjön, mintha egy mecha pilótafülkéjében ülnénk.

A 170 dollár körüli árcédulát kapott kontroller csak akkor készül el, ha elég előrendelést kap majd rá a gyártó, ezáltal legalább 3 ezer embernek kell jeleznie feléjük, hogy érdekli őket az irányító, ellenkező esetben az egész projekt törölve lesz.
4 hozzászólás

muki

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Én már kormánnyal is nehezen játszok autós játékot, nem tudom ezzel mit bénáznék!

válasz erre

WarriorAutobot

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Brutál cucc, de sajna nagyon speciális, tehát nem igazán tudod más játékhoz használni.

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nagyon menő kütyü!

válasz erre

zender

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Wooooow de kemény cucc!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

EAG1 profiljaManiac profiljaWickedSick profiljaitalianman profiljaMarduk profiljarDAVE profiljagokuvsvegita profiljagery1113 profiljaTidus profilja