Spartan Collector's Edition néven kap brutális gyűjtői csomagot a Metro Exodus

2018. november 11.
8.1411
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A kedvenc játékainkat mindig szeretjük a lehető legcsicsásabb formában a polcunkon tudni, így mindig öröm, amikor a nagyobb címekből kiadnak valamiféle komolyabb kiszerelést is, most például a Metro Exodus kapott egy ilyet.

A gyűjtői pakk a Spartan Collector's Edition nevet viseli, ami tartalmaz egy Artyom szobrot, egy vagány kis dögcédulát, képeslapokat, melyeken a főszereplő emlékei szerepelnek, felvarrókat is tartalmaz a csomag, viszont maga az alapjáték nem kapott helyet a dobozban. Ezért a kis pakkért 150 dollárt kérnek majd el.

Megvásárolhatjuk a részletezett kiszerelést akár a korábban bejelentett Aurora Limited Edition társaságában is, ami az alapjáték mellett tartalmaz még néhány csecsebecsét, ha így teszünk, akkor a két gyűjtemény együttesen már 235 dollárt fog kóstálni. Lessétek meg az előzetest, ami a Spartan Collector's Editiont hivatott felvezetni:

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Mi a fene ez az új trend, hogy a gyűjtői csomag nem tartalmaz játékot. Nekem már a RDR2-nél is szúrta ez a szememet. Nehogy már 150 dollárért nem fér bele az 50 centes műanyag korong!

válasz erre

Direktor

6 hónapja, 3 hete

Szobor rohadt jó! Többi hidegen hagy.

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 3 hete

Király a szobor.

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 3 hete

Ennyiért biztos nem kéne porfogónak.

válasz erre

zender

6 hónapja, 3 hete

Komoly cucc!

válasz erre
Metro Exodus
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

RyutheStaR profiljaWickedSick profiljaManiac profiljasoami profiljaAngryKnight profiljaadriano profiljamarco profiljaHellblade profiljagery1113 profiljaszedmond01 profiljaImperator profiljaXelosz profilja