Spacelords: videón is megmutatta magát az ingyenessé váló Raiders of the Broken Planet

2018. augusztus 06.
1.5681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár sokan már a megjelenéskor egyértelműen kijelentették, hogy a Raiders of the Broken Planet a süllyesztőben végzi, a Mercury Steam azonban csak megjelentette abban a formájában a játékot, és csak elkérte a nagy pénzeket érte.

Ma már ők is tudják, hogy nagyot hibáztak, azonban most megpróbálják jóvá tenni ezt a problémát azzal, hogy teljesen új név alatt ingyen letölthetővé teszik alkotásukat, amivel így Spacelords címmel találkozhatunk majd a jövőben.

Hogy lesz-e bármiféle változás a Raiders of the Broken Planet és a Spacelords között? Gyakorlatilag nem, ami jogilag elég kellemetlen kérdéseket vethet fel - vélhetően ide is vezethető a névváltás -, azonban a készítők most kiadtak két friss videót, melyeken a free to play változat újdonságait igyekeztek sorra venni.

Merthogy azért lesz pár újdonság a Spacelords-ban, így például új skinek és fegyverek, ezáltal például Doldren is új kinézetet kap, méghozzá egy Patient Boy nevű csettegő társaságában. Ha ismerkednél mindezzel, pörgesd le gyorsan az alábbi felvételeket, és ne feledd, a Spacelords várhatóan augusztus 23-án indítja pályafutását.



3 hozzászólás

VaPe

6 éve, 2 hónapja és 10 napja

Ingyen jó lesz ez. Csak ne legyen nagyon pay to win.

válasz erre

Direktor

6 éve, 2 hónapja és 10 napja

Igazándiból ez csak egy újabb lövölözős játéknak tűnik nekem.

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 2 hónapja és 10 napja

Örölök hogy ingyenes lett. Tolni fogom.

válasz erre
Spacelords
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja