Soul Calibur IV: Jól fogyott, megvan a második millió

2009. február 14.
1.7811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Namco Bandai tavaly nyáron megjelent negyedik Soul Calibur-je szép tömegeket szólított kasszákhoz világszerte, egy-egy kópiával.

A PlayStation 3-on és Xbox 360-on megjelent alkotás mostanra átlépte a 2.2 milliós eladásokat világszinten, ami bizony kielégítőnek ítélhető. A srácok külön kedveskedtek mindkét tábornak, egy-egy exkluzív karakterrel, Darth Vader-rel és Yoda-val, majd később őket ellentétesen is letölthettük a másik verzióhoz, ezzel kiteljesedett végül a karakterkészlet.

A Namco Bandai idén a másik, méltán népszerű verekedős játékának következő epizódját is piacra dobja, a szintén multiplatformmá avanzsált Tekken 6 vélhetően még a Soul Calibur IV-nél is jóval nagyobb sikereket könyvelhet majd el, az őszig megszaporodó felhasználói bázisok szintén jótékonyan segíthetik ebben.

A Namco egyébként 99.7 millió Dolláros profittal zárta a december 31.-ével záródó, harmadik üzleti negyedévet, köszönhetően többek között a Soul Calibur IV és a Dragon Ball Z: Burst Limit pozitív vásárlói fogadtatásának.
nincs még hozzászólás

Soul Calibur IV
15.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja