Soul Calibur IV: Feature videó, Wayne Shiu kommentárral

2008. július 28.
2.8811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Csupán néhány napra vagyunk az első next-gen-es Soul Calibur megjelenésétől, amely nagy öröm számunkra, hiszen egy hatalmas űr pótlódik ismét a konzolos felhozatalban.

Manapság már közel sem akkora divat verekedős játékokkal elhalmozni a videójáték masinákat, mint korábban. A PlayStation 3 hardverén például a konzol megjelenése óta, a Virtua Fighter 5-ön, valamint a "HD-sített" Tekken 5-ön kívül aligha találunk műfajbéli anyagot. Ez az állapot Xbox 360-on egy lehelletnyivel szívderítőbb, hiszen a Dead Or Alive 4 remek stílusbeli képviselő, de gyakorlatilag ennyi, ez minden.

Idén, illetve a közeljövőben ez a siralmas állapot változni fog, hiszen hamarosan megnyitja a sort a multiplatform Soul Calibur IV, majd érkezik a Mortal Kombat Kombat Vs DC Universe, majd ezeket követi a Street Fighter IV és végül a Tekken 6 teszi fel az I-re a pontot, egy jelenleg ismeretlen időpontban. Ez utóbbi jelen állás szerint kizárólag PlayStation 3-ra érkezik, ám biztosra ezt sem vehetjük, lásd, néhány nappal ezelőtti hírünk.

Napvilágot látott egy újabb remek mozgókép, amely Wayne Shiu kommentálásával mutatja be a korábbi, továbbfejlesztett és a vadonatúj feature-öket, érdemes két percet áldozni a megtekintésére. Vágjunk is bele, látványos és korrekt csépelde lesz ez, jól tudjuk ezért le is csapunk rá hamarosan.

#tv#
1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 1 hónapja és 3 napja

Miután láttam ezt a videót egyre nehezebb kibírni péntekig mikor megérkezik az én példányom is!!!nyelvnyújtó smileykacsintó smileyHa valakinek meglesz és online akar játszani az vegyen fel PS3-onnyelvnyújtó smileykacsintó smileykacsintó smiley

válasz erre
Soul Calibur IV
15.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profiljaManiac profilja